İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 6, Kayıt Sayısı 89
01.03.2019StajyerVolkan Dam. Garanti Bankası AŞ. D. Karadeniz Hukuk Müdürlüğünde çalışmak üzere Trabzon ilinde ikamet eden stajyer avukat veya hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi arıyoruz. Özellikle icra iflas hukuku, rehin takibi, ipotek takibi konularında yoğunluğumuz bulunmaktadır. İlgilenenlerin CV lerini volkandam@garanti.com.tr adresine mail olarak gondermelerini rica ederim.5309770988
21.01.2019SekreterFadime CanAydın Adnan Menderes Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Trabzonu seviyorum paraya ihtiyacım var umarım geri dönüş olur. Bilgisayar bilgim var. Güler yüzlüyüm..5316774013
21.01.2019SekreterGüller SarıcıKaradeniz Teknik Üniversitesi maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. Muhasebe alanında deneyimli ve sorumluluk sahibiyim. 23yaşındayım. giresunluyum.Trabzonu seviyorum ve Trabzon çevresinde bu işi yapmak istiyorum. Umarım geri dönüş olur. Teşekkürler..5369982237
17.01.2019SekreterAV. KEMAL ERTÜRKOfisimizde istihdam edilmek üzere sekreter aranmaktadır. İlgilenen arkadaşların bizlere ulaşması ve randevu alması rica olunur.4624106565
17.01.2019Tüm IlanlarEce irem UysalAvrasya üniversitesinde siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyan 1.sınıf öğrencisiyim,çalışmayı sevdiğim ve kendimi geliştirmek için staj yapıyormuş gibi bir yere ihtiyacım vardır, Teşekkürler.5455101483
16.01.2019Tüm IlanlarKuruçelikAkçaabat çok programlı lise bilgisayar teknisyeni bitirdim. İki üç tane bilgisayar şirketinde çalıştım telefon santralleri Network kablolama işleri kamera işleri yaptım. Kendi alanımda kendimi çok iyi geliştirdim iş arıyorum...5462565382
03.01.2019Tüm IlanlarEMEL İSPİRMerhabalar. Trabzon da yaşıyorum, Lisans Adalet öğretmeninin ayriyeten önlisans Adalet mezunuyum daha önce hukuk bürosunda çalıştımAvukatl yanında sekreter ve icra takibi yapabileceğim bir iş arıyorum.5534693425
03.01.2019AvukatFirdevs fıratSon sınıf öğrencisiyim iki tane dersim var mesleği öğrenmek ve ısınmak için çalışabileceğim avukat arıyorum icra takibine meraklıyim543482296
02.01.2019DiğerEmel İspirMerhabalar. Trabzon da yaşıyorum,Lisans Adalet öğretmeniyim ayrıyetten önlisans Adalet bölümü mezunuyum daha önce hukuk bürosunda çalıştım şuan çalışmıyorum Avukat yanında istihdam edilmek üzere sekreter ve icra takibi yapabileceğim bir iş arıyorum. Saygılarımla5534693425
17.12.2018AvukatHasan Sefa KARAHANAdliye stajimin 5.ayindayim. KTÜ hukuk mezunuyum. İyi İngilizce biliyorum. Avukat yani stajı için bir avukat arıyorum. Mesleği öğrenmek istiyorum.5364995285

<<<Temmuz 2019><<
Temmuz 2019