KINAMA

NKARA BAROSU’NA KAYITLI MESLEKTAŞLARIMIZIN ADLİYEDE KOLLUK PERSONELİ TARAFINDAN SÖZLÜ VE FİİLİ SALDIRIYA MARUZ KALMASI VE BUNUN SONUCUNDA YASAL SÜRECİ BAŞLATMAK AMACIYLA OLAY YERİNE GİDEN ANKARA BAROSU AVUKAT HAKLARI MERKEZİ ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZIN DURUŞMA SALONUNA GİRMESİNİN MÜBAŞİR VE SORGU HAKİMLİĞİNCE ENGELLENMESİ KABUL EDİLEMEZ...
Okuma Sayısı:24| Haber Tarihi:15.11.2018

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NİN 35.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIZ.
Okuma Sayısı:15| Haber Tarihi:15.11.2018

S E M İ N E R

“Neden Avukatlık?” -ETKİLİ İLETİŞİM VE HİTABET -SÜRDÜRÜLEBİLİR AVUKATLIK -MÜVEKKİLLE GÖRÜŞME, ÜCRET BELİRLEME YÖNTEMLERİ
Okuma Sayısı:70| Haber Tarihi:12.11.2018

ACIMIZ BÜYÜK

ŞIRNAK'TA PKK'LI TERÖRİSTLERCE EL YAPIMI PATLAYICIYLA DÜZENLENEN SALDIRIDA 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞ, 5 ASKERİMİZ DE YARALANMIŞTIR. ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR, KEDERLİ AİLE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.
Okuma Sayısı:22| Haber Tarihi:11.11.2018

10 KASIM BASIN BİLDİRİSİ

Cumhuriyetimizin kurucusu, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında, Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.
Okuma Sayısı:32| Haber Tarihi:09.11.2018

AVUKATLARIN AVRUPA İNSAN HAKLARI STANDARTLARI KONUSUNDA KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ

Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi Avrupa Birliği-Avrupa Konseyi Ortak Projesi kapsamında yapılan İhtiyaç Analizi toplantısı Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Okuma Sayısı:109| Haber Tarihi:08.11.2018

<<<Kasım 2018><<