Hayvan Hakları Faaliyetleri
Tarih: 8.12.2016| Okunma Sayısı: 2316

Trabzon Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Aralık Ayı Barınak Ziyareti

Trabzon Barosu Hayvan Hakları Komisyonu olarak aylık düzenli barınak ziyaretlerimizin 3.sünü, 11.12.2016 tarihinde gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Ziyaretimiz sırasında, köpeklerin bakımı, gezdirilmesi, beslenmesi gibi konularda barınak görevlilerine rutin yardımlarda bulunulmuştur. Barınağa getirilen 100'e yakın yavru köpeğin bakımı için acil olarak gerektiği iletilen; kuru ve yaş mama, süt ile kullanılmış battaniye, çarşaf, havlu, gazete, mukavva vb. malzemeler tarafımızca imkanlar dahilinde temin edilmiştir.

Yaşam alanları biz insanlarca kısıtlanan, bu sebeple barınaklarda barınmaya mahkum olan sahipsiz hayvanlara en azından uygun yaşam şartları sunulmasına yardımcı olmak hepimizin görevidir. Bu sebeple, Sayın Baro üyelerimizden ziyaretlerimize katılım ve desteklerini bekliyoruz.

Desteklerinden dolayı öncelikle Trabzon Barosu Başkanlığına, katkıları ve emekleri dolayısıyla ise tüm komisyon üyelerimize, Av. Kemal Keser'e, Av. Berrak Pınar Alioğlu ve bürosuna, Baro Yazı İşleri Müdürümüz Talih Köse'ye ve gönüllü katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Trabzon Barosu Hayvan Hakları Komisyonu

;

Baromuz bünyesinde kurulan ve faaliyet gösteren Hayvan Hakları Komisyonu, 06.11.2016 tarihinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına 2. ziyaretini  gerçekleştirdi.

Ziyaretimiz sırasında; komisyon üyelerimizin gönüllü bağışlarıyla alınan süt ve mamalar ile barınak hayvanları beslendi, gezdirildi, sevildi ve görevlilerin rutin işlemlerine yardım edildi.

Yetkililerle barınak koşulları ve iyileştirme yöntemleri, hayvan hakları ihlalleri, hayvan sahiplendirme vb. konularda görüş alışverişi yapıldı.

Trabzon Barosu Hayvan Hakları Komisyonu tarafından düzenli olarak gerçekleştirilecek barınak ziyaretlerimiz için baromuz üyelerinin katılımlarını, her türlü yardım ve desteklerini bekliyoruz.
;

<<<Aralık 2019><<