TRABZON BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ, 2022 EĞİTİM DÖNEMİNİ BAŞLATTI.
Tarih: 7.01.2022| Okunma Sayısı: 222

Trabzon Barosu Staj Eğitim Merkezi, 2022 Eğitim Dönemini Başlattı.

Staj Kurulu Başkanı Av.Hakan Orhan tarafından yapılan açılış konuşmasında staj süreci, avukatlık stajının usul ve esasları konusunda stajyer avukatlara bilgi verildi. Staj Kurulu üyesi Av. Ramazan Murat Kudu ve Staj Eğitim Kurulu Üyesi Av. Hande Burma, avukatlık stajının öneminden bahsederek mesleki tecrübelerini stajyer avukatlara aktardılar.

2022 Staj Eğitim döneminin ilk dersi, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R.Erinç Sağkan tarafından stajyerlere anlatıldı. Stajın avukatlık mesleğine hazırlık eğitimi olduğunu belirten Av. R.Erinç Sağkan stajyerlerin avukat etiğine uymaları gerektiğini, kişisel gelişimlerine önem vermeleri gerektiğini belirtti.

TBB Başkan yardımcımız, Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Ankara Baro Başkanı Av. Kemal Koranel, Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir ve Artvin Baro Başkanı Av. Ayla Varan da dönem açılışımıza katıldılar.

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022